IdealUitleg onderaan de pagina

Als u problemen ondervindt bij inschrijven of vragen heeft, aarzel niet contact met ons op te nemen zodat wij u kunnen helpen. Voor vragen over inschrijven, of wanneer u niet met iDeal kunt of wilt betalen, stuurt u een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bij afzegging korter dan twee weken vóór de drive restitueren wij geen geld.

 

Uitleg
Hierboven kunt u zich inschrijven en veilig online betalen. Voor de afhandeling van de inschrijving heeft Rotary Bridge in de Kas in 2018, net als vorig jaar, gekozen voor Eventix. U ontvangt dan ook mededelingen van Eventix op uw ticket en in uw e-mail ter bevestiging.

De procedure is net wat anders dan eerdere jaren. U kunt per betaling maximaal 2 bridgeparen opgeven. Per deelnemend bridgepaar koopt u een "deelnameticket". Wilt u meer dan 2 bridgeparen aanmelden, dan doorloopt u, na uw betaling, de inschrijfprocedure opnieuw.

Aankopen gaat eenvoudig:

  1. U ziet het evenement Rotary Bridge in de Kas 2018 vermeld staan. Hieronder staat vermeld "Deelnameticket voor 1 bridgepaar."
  2. Klik op het oranje plus-teken om het aantal tickets op "1" (1 bridgepaar) of "2"' (2 bridgeparen) in te stellen.
  3. Klik op "VOLGENDE"
  4. Kies nu voor "PERSOONSGEGEVENS INVULLEN"
  5. U kunt nu uw contactgegevens invoeren. Voer deze in, en klik op "VOLGENDE".
  6. U dient nu de namen van het bridgepaar invullen. Ook het e-mail adres van het bridgepaar voor communicatie en nieuws. Klik op "VOLGENDE". Herhaal deze stap indien u 2 bridgeparen opgeeft.
  7. Controleer de gegevens op juistheid en selecteer de betaalmethode (in geval van iDeal uw bank selecteren)".
  8. Accepteer de voorwaarden en klik op "PLAATS ORDER".
  9. U kunt nu uw betaling doen. Bij correcte betaling krijgt u een bevestigingsscherm en ontvangt u een e-mail.
  10. Wilt u nog een bridgepaar opgeven? Herhaal dan deze procedure.

Als u problemen ondervindt bij inschrijven of vragen heeft, aarzel niet contact met ons op te nemen zodat wij u kunnen helpen. Voor vragen over inschrijven, of wanneer u niet met iDeal kunt of wilt betalen, stuurt u een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

U kunt zich ook per e-mail inschrijven en betalen door middel van bankoverschrijving. Dit gaat als volgt:

- u stuurt een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In deze mail geeft u de namen van het bridgepaar op, uw telefoonnummer en uw adres.

- u geeft in de mail aan aan dat u per bank betaalt.

- U maakt dan per deelnemend bridgepaar € 39,95 over op: NL48 RABO 0152 6491 58 ten name van Rotaryclub Lansingerland te Berkel en Rodenrijs. Vermeld bij betaling de namen van het bridgepaar.

- na ontvangst en verwerking van de betaling ontvangt u per e-mail de bevestiging van uw inschrijving.

Afzegging korter dan twee weken vóór de drive restitueren wij geen geld.

Wij helpen u graag!