Op zaterdag 9 november aanstaande organiseert rotaryclub Lansingerland voor de 20e en laatste keer de unieke bridgedrive Bridge in de Kas bij Bunnik Plants in Bleiswijk. De opbrengst van deze laatste Bridge in de Kas gaat naar scoutingclub Bleiswijk voor de aanschaf van een nieuwe lelievlet.

Hans Bucher, de coördinator én drijvende kracht van dit evenement: “We kijken terug op 20 bijzondere edities. Dankzij de deelnemers en de trouwe sponsoren hebben we vele Lansingerlandse organisaties blij gemaakt met een mooie cheque, zoals 3B-Bus, het Jeugdcultuurfonds en speeltuin De Kievit. Wij prijzen ons gelukkig dat Hans Bunnik gedurende al deze jaren steeds weer zijn kas open heeft gesteld.”

Paren kunnen zich nog inschrijven voor deze gezellige en sportieve dag, zie hiervoor www.bridgeindekas.nl. De bridgedrive is toegankelijk voor alle spelers, lidmaatschap van een bridgeclub is niet vereist. De kosten per paar zijn € 39,95. Er zijn 2 zittingen van 7 x 3 spellen. De lunch is inbegrepen.

De wedstrijdleiding is professioneel in handen van Evert Angad-Gaur. U dingt mee naar geldprijzen tot € 100. Ook kunt u meedoen aan de loterij met aantrekkelijke prijzen waaronder een VakantieXpertsEstee-reischeque van € 500. Loten zijn in de kas te koop.

De 1e zitting vangt om 9.30 uur aan, ’s middags na de 2e zitting begint om 16.30 uur de loterijtrekking en de prijsuitreiking van het bridgen. Daarna hoopt de organisatie het bedrag bekend te maken dat Bridge in de Kas heeft opgeleverd.

Diverse lokale ondernemers zoals Bunnik Plants, evenementencentrum ’t Manneke, reisbureau VakantieXperts, Haluco, AH Bleiswijk, Bakker Van Maanen, Ton Hermes Vastgoed, De Kaaswaag, Wijnbeurs Wooning en Paddock Allround Catering ondersteunen dit evenement met een financiële bijdrage of in natura. Hoofdsponsor is Rotterdam The Hague Airport.

Voor meer informatie over rotaryclub Lansingerland, de enige serviceclub voor zowel mannen als vrouwen in Lansingerland zie www.rc-lansingerland.nl